CALL NOW USA/CA 1 800 903 1658      UK +44 20 7993 0422 [email protected]

Aldrig förut har jag upplevt sådant engagemang och superb service som jag fick hos London Relocation

Aldrig förut har jag upplevt sådant engagemang och superb service som jag fick hos London Relocation. Så om du är på väg att flytta till London, och vill ha hjälp med har de allt du behöver och jag rekommenderar dem varmt. På kort tid hittade de ett perfekt boende åt mig, i det närmsta skräddarsytt enligt mina önskemål. För ja, så enkelt är det. Ge dem en lista på dina önskemål gällande storlek på boende, budget, område etc. och de kommer göra allt i sin makt för att tillgodo se dem. Jag har nu ett kontrakt på ett utmärkt boende bra läge i fö rhållande till min arbetsplats samt centrala London, och ett leende på läpparna. Allt tack var e deras insats. Ä r du dessutom svensk och känner dig obekväm med att tala engelska så är det ett midre problem, då de har svensktalande personal. London är en fantastisk stad med all charm den besitter. Lika charmigt är det inte att ta sig an att öppna ett bank konto som nyanländ immigrant. Jag råder dig därför att även utnyttja deras tjänster för att öppna ett bank konto, om du nu är i behov av det, då det kan vara ett tidsförödande projekt på egen hand. Vill slutligen bara påpeka att jag inte får betalt för att skriva det här. De är faktiskt såhär bra.

Fredrick

London Relocation
2016-04-20T22:52:43+00:00

Fredrick

Aldrig förut har jag upplevt sådant engagemang och superb service som jag fick hos London Relocation. Så om du är på väg att flytta till London, och vill ha hjälp med har de allt du behöver och jag rekommenderar dem varmt. På kort tid hittade de ett perfekt boende åt mig, i det närmsta skräddarsytt enligt mina önskemål. För ja, så enkelt är det. Ge dem en lista på dina önskemål gällande storlek på boende, budget, område etc. och de kommer göra allt i sin makt för att tillgodo se dem. Jag har nu ett kontrakt på ett utmärkt boende bra läge i fö rhållande till min arbetsplats samt centrala London, och ett leende på läpparna. Allt tack var e deras insats. Ä r du dessutom svensk och känner dig obekväm med att tala engelska så är det ett midre problem, då de har svensktalande personal. London är en fantastisk stad med all charm den besitter. Lika charmigt är det inte att ta sig an att öppna ett bank konto som nyanländ immigrant. Jag råder dig därför att även utnyttja deras tjänster för att öppna ett bank konto, om du nu är i behov av det, då det kan vara ett tidsförödande projekt på egen hand. Vill slutligen bara påpeka att jag inte får betalt för att skriva det här. De är faktiskt såhär bra.